Co se děje v ulici Újezd | Deskohraní 2015 - mezinárodní festival deskových a karetních her - 17. říjen 2015 9:00 - 25. říjen 2 | Ulice Újezd, Malá strana, Praha

Nechte si zasílat novinky z pražských ulic

Zadejte váš email

Deskohraní je mezinárodní festival deskových a karetních her. Přijďte si druhý říjnový týden do Michnova paláce Tyršova domu v Praze zahrát  deskové hry známé i neznámé, moderní i prastaré, pro radost i v soutěžích.

Deskohraní je festival plný deskových a karetních her, předváděček, turnajů, volného hraní a jiných atrakcí. Je určen všem hravým lidem z celého světa, malým i velkým, expertům i amatérům. Užijte si program pro děti i dospělé, pro hráče i veřejnost, mistrovské turnaje i začátečnické soutěže.

Deskové hry boří bariéry. Nezáleží na tom, jakého jste věku, náboženství, rasy, či fyzické kondice, záleží pouze na tom, jak jste hraví.

Letošní ročník naváže na vyzkoušené věci z minulých let jako prezentace her, firemní prezentace, fórum autorů her, dětský koutek, které se osvědčily , ale přinese i novinky jako celý doprovodný program pro veřejnost.

Uskuteční se turnajová klání, zvolí Hra roku
Většině návštěvníků stačí zahrát si jen tak s kamarády, svým partnerem anebo novými spoluhráči, s nimiž se dá seznámit přímo na místě. Pro zájemce se uskuteční turnaje a klání, ve kterých jde nejen o medaile, ale i o ceny za tisíce korun. Příchozí návštěvníci se mohou přihlásit do mnoha desítek ostrých turnajů, jen namátkou nabídneme např. hru Kaleidoskop, Ubongo, Duch! nebo se zúčastnit celonočního maratónu ve hře Bang!

Na některé soutěže, vhodné i pro začátečníky, se lze přihlásit klidně na místě. Turnaje však mívají omezenou kapacitu, takže vhodnější je registrovat se dopředu na webu festivalu.